It is currently Wed Feb 10, 2016 9:24 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Use the Search Feature
PostPosted: Sat Mar 15, 2003 9:43 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Feb 24, 2003 11:35 am
Posts: 209
Location: Forney, TX
If you click on the "search" button at the top of the page (next to the register, login, FAQ button, etc.) you can search the entire Discussion Board for specific keywords, topics, users, etc. This can cut down the time it takes you to find specific information you are looking for.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Help, please
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 12:02 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 23, 2004 6:04 pm
Posts: 14
Location: Irving,TEXAS
I've used the Search feature before... but today I couldn't link to any of the search results. Just got nothing except the logo on top and the green bar, but couldn't read any of the posts. What am I doing wrong? Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Help, please
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 5:54 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Feb 24, 2003 11:35 am
Posts: 209
Location: Forney, TX
BH wrote:
I've used the Search feature before... but today I couldn't link to any of the search results. Just got nothing except the logo on top and the green bar, but couldn't read any of the posts. What am I doing wrong? Thanks


I'm not sure you're doing anything wrong, but I can't duplicate it....I enter a keyword at the Search prompt, it brings up a list of matches, I click on the Topic, and it brings up the thread.....How are you using it?

Thanks!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Search
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 8:10 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 23, 2004 6:04 pm
Posts: 14
Location: Irving,TEXAS
Thought it might have been a temporary thing, but I just tried again... I entered my search topic (in this case, peat AND moss) and got a list of several topics. But, again, when I clicked on a topic, I got a basically blank page... nothing below the logo and green bar. This is the url of the result...
http://www.dirtdoctor.com/forum/viewtop ... =peat+moss

I'm using Netscape 7.2 with a high speed connection... same as I was using before when the links worked. Very puzzling. Thanks for any ideas.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Search
PostPosted: Sun Apr 24, 2005 2:09 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Feb 24, 2003 11:35 am
Posts: 209
Location: Forney, TX
BH wrote:
Thought it might have been a temporary thing, but I just tried again... I entered my search topic (in this case, peat AND moss) and got a list of several topics. But, again, when I clicked on a topic, I got a basically blank page... nothing below the logo and green bar. This is the url of the result...
http://www.dirtdoctor.com/forum/viewtop ... =peat+moss

I'm using Netscape 7.2 with a high speed connection... same as I was using before when the links worked. Very puzzling. Thanks for any ideas.


I'm sorry, but I still can't duplicate it.....Of course, I'm not using Netscape either....:> Do you have another browser installed on your computer that you can try it with and see if the results are the same?

Thanks!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 24, 2005 8:21 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Mar 08, 2003 8:39 pm
Posts: 532
Location: Lavon,Texas
BH,
I tried your URL and it works for me. I am using Internet Explorer 6.0.
I hope you get yours working. You will enjoy the thread of posts, from the URL.

_________________
Greg...
Converting one person at a time to Organics, the only way to go!! [ ME ]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 01, 2005 11:06 am 
Offline

Joined: Thu Dec 23, 2004 6:04 pm
Posts: 14
Location: Irving,TEXAS
Me, again. I have also posted this question to the admin board as Computer Issue. Have just discovered that I can click and view everything from my pc, but it's the laptop that's having problems. It must be some security thing, but I don't have anything special that I know about. Any ideas what settings I need to change? Thanks for any ideas


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 01, 2005 7:49 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Mar 08, 2003 8:39 pm
Posts: 532
Location: Lavon,Texas
Compare your security settings between your desk PC and your laptop. I have a laptop and it is working ok.

_________________
Greg...
Converting one person at a time to Organics, the only way to go!! [ ME ]


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by eWeblife