It is currently Tue Jul 26, 2016 6:12 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: posting pictures?
PostPosted: Sun Jun 22, 2003 2:33 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 10, 2003 9:20 am
Posts: 31
Location: Cisco,TEXAS
Is there a way to post pictures of plants for IDing? I have tried loading a picture on my web site and then giving a link in a post but that didn't work. I think that is because of my web site provider.
Any info would be appreciated.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 22, 2003 8:06 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Mar 08, 2003 8:39 pm
Posts: 532
Location: Lavon,Texas
Bernice :D
Have you tried to copy and paste it into the post box? I noticed that in the Lawns section, there is a post with 4 or 5 pictures included.
By the way, I have also wondered how it is done. If this doesn't work. you may want to send Leslie (admin) an email asking how to do it so they will show in the post box.

_________________
Greg...
Converting one person at a time to Organics, the only way to go!! [ ME ]


Top
 Profile  
 
 Post subject: Giving it a try
PostPosted: Sun Jun 22, 2003 8:58 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 10, 2003 9:20 am
Posts: 31
Location: Cisco,TEXAS
I tried the "img" button at the top of the posting page and I am sure that is how you would put pictures in the body of the post. Mine didn't work, there was only an "X" in a box showing that the picture didn't link. I don't understand why it won't. I can put the link in the post and it doesn't work but if I just type the link in my address bar, it works fine. I guess it is Tripod not letting me link to pictures. ???
Anyway, I will try again later with a different link to a different web site.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 23, 2003 11:02 am 
If you've posted the photo on your website, you should be able to paste the link into a message box - then highlight the link and click the IMG button - that will tag the link and the image will appear in the post. BUT, you're right, perhaps your provider disables remote linking of images - which may be why it doesn't show up. Some providers do this.


Top
  
 
 Post subject: Posting Pics
PostPosted: Fri Oct 03, 2003 1:20 pm 
Offline

Joined: Fri Sep 26, 2003 12:53 pm
Posts: 2
I don't have a web site -- how to I post pictures to help w/ identification?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by eWeblife