It is currently Wed Sep 28, 2016 9:22 pm

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: algae in pond
PostPosted: Mon May 31, 2004 2:10 pm 
Offline

Joined: Mon May 31, 2004 2:05 pm
Posts: 1
Location: Maryland
I have an 800 gal. pond with goldfish. I bought a pump
that pumps 700 gph. which goes through an ultra violet
light to kill the algae. I put the bacteria in the pond to
kill the algae. It's not working. The algae seems to gather
at the top of the water fall and sticks to the rocks it runs
over. The pond is kinda of clear. Why is the algae
collecting on the rocks and not running into the pond to
be eaten by the bacteria?


Top
 Profile  
 
 Post subject: algae
PostPosted: Sat Oct 09, 2004 8:00 pm 
Offline

Joined: Wed May 26, 2004 7:24 pm
Posts: 6
Location: Indianapolis
I believe that is string algae. And your uvlight won't get thse. I really
don't know how to get rid of it naturally. I am not sure if cornmeal will
do the job or not. At least your pond isn't green mess.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by eWeblife