It is currently Wed Jul 27, 2016 3:40 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: test
PostPosted: Wed Jun 21, 2006 5:12 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Mon Mar 31, 2003 9:18 pm
Posts: 1093
Location: McKinney,TEXAS
[img]http://allyoucanupload.webshots.com/viewimage?imageID=1862201704011852901[/img


Last edited by Tony M* on Wed Jul 12, 2006 1:20 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: test
PostPosted: Sun Jul 09, 2006 6:57 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Feb 24, 2003 11:35 am
Posts: 209
Location: Forney, TX
Tony M wrote:
Image[/img]


Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 11:40 am 
Offline

Joined: Thu Jan 05, 2006 5:21 pm
Posts: 36
Location: NACOGDOCHES,TEXAS
IS this what you are trying to display?
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 11:47 am 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Mon Mar 31, 2003 9:18 pm
Posts: 1093
Location: McKinney,TEXAS
Yes, but the picture was just a randon selection used for the test. What did you do differently? As you can see, the admin wasn't able to make it work.
Tony M


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 12:45 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 05, 2006 5:21 pm
Posts: 36
Location: NACOGDOCHES,TEXAS
[img]http://aycu28.webshots.com/image/2507/1862201704011852901_fs.jpg[/img

I removed the last bracket from the image command so that you could see the format I used. If you haven't already, check my response on the Sick Pepper thread to find out how I got the true address of the picture(note it ends with ".jpg"). Also, play with the "preview" button when posting- I overlooked it at first but it is very handy as it will display the post exactly as everyone else will see it. Hope this helps!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Vege garden
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 1:15 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Mon Mar 31, 2003 9:18 pm
Posts: 1093
Location: McKinney,TEXAS
Lets try this:


[img][img]http://aycu10.webshots.com/image/1049/1471593714873599251_th.jpg[/img][/img]

When I hit preview I can only get this thumnail size, no matter what size I select in the options.
Tony


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 1:21 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 05, 2006 5:21 pm
Posts: 36
Location: NACOGDOCHES,TEXAS
Image

As you can see, its fine when I posted it. The source pic is 600x450 pixels and the pic you posted is only 100x75 pixels-not sure how it got resized. Can you remove the bracket from the end of the image tag on your post, copy and paste back to me?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 1:23 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Mon Mar 31, 2003 9:18 pm
Posts: 1093
Location: McKinney,TEXAS
Another try:

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 1:24 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Mon Mar 31, 2003 9:18 pm
Posts: 1093
Location: McKinney,TEXAS
[img]http://aycu10.webshots.com/image/1049/1471593714873599251_th.jpg[/img


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 1:58 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 05, 2006 5:21 pm
Posts: 36
Location: NACOGDOCHES,TEXAS
I think I see your problem. Your file is:
http://aycu10.webshots.com/image/1049/1 ... 251_th.jpg

Where did you get the file name? I am pretty sure the "th" near the end refers to it being a thumbnail.(low resolution)

The file I used was:
http://aycu10.webshots.com/image/1049/1 ... 251_fs.jpg

I got it by right clicking on the full size image on screenshots, going to properties/ cutting and pasting file name. Note the "fs" near the end of the name-I think it refers to "full size" or high resolution. Personally, I dont like all the links/file names they are showing under the pic as they are quite confusing.


Top
 Profile  
 
 Post subject: another test
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 2:46 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Mon Mar 31, 2003 9:18 pm
Posts: 1093
Location: McKinney,TEXAS
[/img]http://aycu15.webshots.com/image/1294/1067474352418916637_fs.jpg[img]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 2:54 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 05, 2006 5:21 pm
Posts: 36
Location: NACOGDOCHES,TEXAS
Image tags are reversed-the one with the / goes at the end....


Top
 Profile  
 
 Post subject: another test 1
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 3:00 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Mon Mar 31, 2003 9:18 pm
Posts: 1093
Location: McKinney,TEXAS
Image

And 1 hour later...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 4:48 pm 
Offline

Joined: Sat May 10, 2003 5:48 pm
Posts: 806
Location: Weatherford,TX
I'm pretty much confused by all of this but still proud of you Tony for not giving up!

_________________
The "soap" you use is normally chemicals, etc. Use real SOAP !!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 5:15 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 05, 2006 5:21 pm
Posts: 36
Location: NACOGDOCHES,TEXAS
WELL DONE! Sometimes the best way to learn something is to mess it up a few times. Maybe this will help other people be able to post more pictures and liven things up enough to get a little more participation around here. The allyoucanupload site is a really good way for people to locate their pics on the internet so they they can be posted. I assume that is your garden in the last pic- looks very nice; how long has it taken to get it to this level?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by eWeblife